slogan dj-wedding01

Leiskite mums padaryti Jūsų vestuvių dieną gražiausia Jūsų gyvenimo diena!

You are in:

Įdomus faktoriai

Vardadienius švenčia :

Kaip greitai numesti svorio prieš vestuves? Dieta nuotakai.

svoris

Kaip greitai numesti svorio prieš vestuves? Dieta nuotakai.

Daugiau nei puse merginų besiruošdamos vestuvėms susiduria su situacija, kai nuo vestuvių pasiruošimo išsekintas organizmas reikalauja „laimės hormonų“ ir priverčia būsimąsias nuotaikas malšinti stresą saldumynais, ar valgyti greito maisto kavinėse. Dėl šios priežasties artėjant išsvajotajai dienai, būsimoji nuotaika gali pastebėti, kad ji nebetelpa į savo išsirinktąją suknelę, o svarstyklės rodo priaugtą svorį. Kiekviena nuotaka susidurusi su tokią situacija, visų pirma pagalvoja: „Reikia pradėti laikytis dietos!“

Daugelis nuotakų, siekdamos išlaikyti tobulą figūrą, sąmoningai badauja. Klaidinga manyti, kad tokiu būdu jos greičiau pasieks savo tikslą. Juk vestuvių dieną veidrodyje norime matyti gražią, patrauklią, spinduliuojančia iš laimės nuotaką, o ne išsekintą, pajuodusiomis akimis skeletą.

Siekdami to išvegti, turime prisiminti, kad svorio metimas – sudėtingas ir gana ilgas procesas.

Vienintelis ir veiksmingiausias būdas numesti svorį – subalansuota mityba. Jeigu norite atsikrati viršsvorio ir išsaugoti pasiektus rezultatus, privalote tinkamai paruošti organizmą tam tikrai dietai.

TEIGIAMAS NUSITEIKIMAS

svoris 1

 

Dietologų nuomone labai svarbus nuotaikos psichologinis nusiteikimas. Kad dieta prieš vestuves nebūtų sudėtingu išbandymu, nusiteikite, kad tai tik laikinas mitybos pasikeitimas, kuris padės jums atsikratyti dviejų ar trijų kilogramų, kad vestuvių dieną galėtumėte džiaugtis ir didžiuotis savo tobula figūra.

Reikėtų nepamiršti, kad staigiai pradėti laikytis dietos nėra gerai, kadangi gali įvykti organizmo dehidratacija ir susiraukšlėti oda. Optimalu dietos pradėti laikytis likus keliems mėnesiams iki vestuvių. Patriama pradėti nuo iškrovos dienos, kuri valo organizmą.

LAUK RIEBUS MAISTAS IR SALDUMYNAI!

svoris 2

Patariame nevartoti koloringo maisto: riebios mėsos, mojonezo, padažų, miltų,makaronų, bulvinių patiekalų, baltos duonos ir žinoma greito maisto. Siūloma valgyti virtą ar garuose paruoštą mėsą ir žuvį, ruginę duoną.

Patartina sumažinti, geriausiai visiškai atsisakyti saldumynų. Juos galite pakeisti džiovintais vaisiais. Jei visiškai negalite atsisakyti saldumynų, leiskite sau pasimėgauti mažu gabaliuku juodojo šokolado.

Į dienos racioną įtraukite kiaušinus ir liesus pieno produktus: natūralų jogurtą, varškę, kefyrą. Kuo daugiau valgykite daržovių ir vaisių. Jie aprūpina organizmą pagrindiniais mikroelemtais, skatiną medžiagų apykaitą.

NEPAMIRŠKITE VANDENS

Nepamirškite kuo daugiau per dieną išgerti paprasto negazuoto vandens, kuris naudingas virškinimo sistemai, taip pat malšina apetitą. Kategoriškai „ne“ reikėtų pasakyti alkoholiui ir gėrimais su saldikliais.

DAŽNIAU, BET MAŽIAU

Laikytis dietos – ne reiškia, kad reikia badaut. Badaujant organizmas pradeda kaupti energiją , ir gali uskelti priešingą poveikį. Valgymus reikėtų suskirstyti į 5-6 kartus kas 3-4 valandas. Viena porcija turėtų būti ne didesnė, nei moters delnas.

BĖGTE NUO KILOGRAMŲ!

svoris 3

Tačiau neapsiribokite vien dieta. Mums svarbu dalį suvartotų kalorijų sedeginti. Todėl būtina sportuoti: plaukimas, sporto salė, treniruotės. Taip pat galite atlikti pratimus namie, praleisti kuo daugiau laikko gryname ore, važinėjant dviračiu, riedučiais, ar tiesiog pasivaikščioti greitu ėjimu.

Nepamirškite, kad daug kilogramų neatsikratysite per trumpą laiką, bet tikrai pasijusite geriau ir Jūsų vestuvinė suknelė Jums puikiai tiks. Ir svarbiausia jausites graži, sveika ir didžiuosites savimi.

by http://noriusvesti.lt

3D/2D foto stikle

3d_foto_stikle

 

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить

TavOrgazmas

Vestuvių transportas

Viskas vestuvėms

Retro limuzinas

Puiki proga nudžiuginti save.

dj-wedding-01

Luxury limuzinas

Puiki proga palepinti save.

Vestuvinės suknelės

Viskas vestuvėms

Suknelės

Vestuvinių suknelių nuoma, pardavimas..

dj-wedding-01

Proginės suknelės

Vakarinių, kokteilinių, proginių suknelių..

Gelių puokštės

Viskas vestuvėms

Vestuvinės puokštės

Vestuvinės puokštės, nuotakos.......

dj-wedding-01

Vestuvinės dekaracijos

Vestuvinės dekoracijos, puošimas, idėjos..

Kontaktai

Viskas vestuvėms
Nuo pirmadienio iki sekmadienio
Skambinkite: +370 679 23646
Viskas vestuvėms
Sekite mus Twitter'yje
Viskas vestuvėms
Sekite mus Facebook'e
Viskas vestuvėms
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Viskas vestuvėms
RSS